Onze prachtige kamers, direct aan het duin en strand gelegen, zijn elke dag geopend.
Tevens is ons restaurant met heerlijk terras elke dag open vanaf 09:30.

Duinlust Dishoek

Duinlust Dishoek ligt tegen de duinen van Dishoek en 50 meter van de Noordzeestranden. Het heeft een gezellig restaurant met terras en kamers met gratis WiFi en flatscreentelevisie.

Het restaurant van Duinlust heeft een menukaart waarop tal van streekgerechten prijken, waaronder mosselen. In de zomer kunt u van uw maaltijd genieten op het terras, met uitzicht over de duinen.

De kleurrijke kamers van Duinlust Dishoek zijn eenvoudig ingericht en maken onderdeel uit van een villa uit de jaren '30. Iedere kamer is voorzien van kabeltelevisie, verwarming en een badkamer met een douche.

In de omliggende duinen vindt u veel schilderachtige fietsroutes. De beroemde stad Vlissingen ligt op 5,6 km van het hotel. Met de auto is Middelburg binnen 15 minuten te bereiken.Kamers

Comfortabele 2-persoonskamer

Beschrijving
Deze comfortabele kamer voorzien van een nieuwe badkamer met douche en toilet. De  kamer is voorzien van gratis WiFi en een LCD TV. Er kan een derde bed op deze kamers geplaats worden. De kamers hebben een minimale afmeting van 17m2.

Max personen 3

Comfortabele 2-persoonskamer

Deluxe tweepersoonskamer

Beschrijving
Deze Deluxe kamer voorzien van een nieuwe badkamer met douche en toilet. De  kamer is voorzien van gratis WiFi en een LCD TV. Er kan een derde bed op deze kamers geplaats worden. De kamers hebben een minimale afmeting van 19m2 en airco.

Max personen 3

Deluxe tweepersoonskamer

Deluxe 2 persoonskamer met tuinterras

Beschrijving
Deze Deluxe twee persoonkamer heeft een eigen tuin grenzend aan de bossen. Deze kamer met een minimale grote van 19m2 zijn voorzien van ruime badkamers met toilet, AIRCO, een thee en koffiefaciliteit, koelkast en LCD TV en hebben een nieuwe badkamer met douche en toilet. Tevens hebben de kamers gratis WiFi en kabeltelevisie. Er kan een derde bed op deze kamer bijgeplaatst worden.

Max personen 3

Deluxe 2 persoonskamer met tuinterras

Familie suite

Beschrijving
Deze ruime suite voor 2 - 5 personen is voorzien van een ruime badkamer met douche en toilet. De suite heeft een zithoek, barretje, twee LCD TV's, een aparte slaapkamer, Airco en uitzicht over de duinen. Deze kamer is 35m2

Max personen 5

Familie suite

Eetcafé

Vier kerst in Duinlust, wij serveren kerstavond, eerste en tweede kerst een gastronomisch deelmenu.
Reserveert u snel voor de kerstdagen.

Dishoek is ooit als uitkijkpost voor Vlissingen gesticht en heette oorspronkelijk Dijckshoek.
Deze naam kreeg het dorpje omdat het bij een Zeedijk lag. De restanten van deze dijk zijn nog steeds te zien bij laag water.
Duinlust bestaat sinds 1934 als horeca gelegenheid. Het pand is in 1932 ontworpen door een vrouwelijke architect in de stijl volgens “de Amsterdamse School”.
In 1934 was het gebouw gereed en werd geëxploiteerd door Weduwe Kluijfhout.

We serveren lekkere huisgemaakte seizoensproducten uit de regio, plof neer op ons terras om te genieten van een lekker biertje of een goed glas wijnen laat je culinair verwennen!

De keuken sluit om 21:00Openingsuren

Wij zijn 7 op 7 geopend, vanaf 09:00, keuken sluit om 21:00

Beoordelingen

iris
Heel ekker gegeten. Snelle service en aardig personeel!
Mandy Metsemakers
Is het bij jullie mogelijk te ontbijten, ook als je ergens anders verblijft? Zo ja wat zijn de kosten?
Desirée
Vanwege fysieke ellende moesten we vandaag, 2 dagen voor aankomst helaas annuleren :( Ons ontzettend verheugd op ons meiden-jubileum-weekendje! Maar zonder extra kosten heb ik net de reservering om kunnen boeken! Onwijs aardige, attente en vrolijke mensen aan de telefoon! We hadden al enorme zin om te gaan, vandaag een enorme domper vanwege... Maar weer hernieuwde zin in onze 2 dagen! Weliswaar in oktober, maar toch! Dank jullie wel Jessica en Emy! Tot oktober!

Virtual Tour


Facebook events


Contact

Duinlust Dishoek

Op slechts 50m van de duinen en het strand

Dishoek 18 , 4371 NS , Zeeland, Nederland


tel: 0118-551534